Het verhaal
van Watch Now

Watch Now Verhaal

We werken al een paar jaar samen als zakenpartners. Jong en ambitieus, maar ook altijd aan het werk en altijd aan het haasten. Een last minute project, een verzameling van social netwerken, een niet-zo-heel-gehaast bakje koffie met een oude bekende en alle andere dingen die we doen door een iets te aanwezige #fomo. Met volgeboekte kalenders hebben we geprobeerd ons verstand te redden met een ontelbare hoeveelheid boeken, activiteiten en evenementen te bezoeken om te proberen in het nu te leven. Door al dit zoeken naar rust vergaten we echter om ons heen te kijken en in het nu te leven. We merkten dat we vergaten te genieten van de mooie momenten, omdat we het te druk hadden met het plannen van ons leven.

Een kleine herinnering

Dus, in een zoektocht om deze reis genaamd ‘het leven’ te gaan waarderen hadden we een kleine dagelijkse herinnering nodig. Daarom hebben we deze nieuwe Watch Now-collectie gemaakt. Een betekenisvolle bewustmakingsaccessoire om ons de memo te geven dat we ons niet zo bewust moeten zijn van tijd, maar gewoon dankbaar moeten zijn voor het moment waar we in zitten.

Wees dankbaar voor wat echt belangrijkis

Ons doel is om mensen te inspireren om meer waardering te krijgen voor de dingen die om ze heen gebeuren, zowel groot als klein. Wees je bewust van wat echt belangrijk is. Vertraag jezelf en ga terug naar het nu. We hopen dat je net zo veel plezier zult beleven aan je Watch Now als wij.

 

GET 10% OFF!
Subscribe now to get a free 10% discount coupon code. Don't miss out on the NOW watch!
    SUBSCRIBE
    I agree with the term and conditions