fbpx . . whatsapp

Het verhaal
van Watch Now

Watch Now Verhaal

We werken al een paar jaar samen als zakenpartners. Jong en ambitieus, maar ook altijd aan het werk en vooral veel aan het haasten. Een last minute project, een verzameling van social netwerken, een niet-zo-heel-gehaast bakje koffie met een oude bekende en alle andere dingen die we doen door een iets te aanwezige #fomo. Met volgeboekte kalenders hebben we geprobeerd ons verstand te redden met een ontelbare hoeveelheid boeken en activiteiten als evenementen te bezoeken. Door al dit zoeken naar rust vergaten we echter om ons heen te kijken en in het nu te leven. We merkten dat we vergaten te genieten van de mooie momenten, omdat we het te druk hadden met het plannen van ons leven.

Een kleine herinnering

In onze zoektocht naar deze momenten van rust, probeerden wij de reis van het leven wat meer te gaan waarderen. Hiervoor hadden we echter een kleine dagelijkse reminder nodig, daarom hebben we deze nieuwe Watch Now-collectie gemaakt. Een betekenisvol bewustwordings-accessoire om iedereen met een kleine knipoog mee te geven dat we ons niet continue bewust hoeven te zijn van tijd, maar gewoon dankbaar moeten zijn voor het moment waar we ons in bevinden.

Wees dankbaar voor wat echt belangrijkis

Ons doel is mensen dagelijks te inspireren om meer bewustwording en waardering te krijgen voor de dingen die om hen heen gebeuren, zowel groot als klein. Wordt bewust van wat echt belangrijk voor jou is, vertraag jezelf af en toe en kom zo terug in je NOW moment. We hopen dat je net zo veel plezier zult beleven aan je Watch Now als wij.